Vastaanotto-Ravintola

Tule viihtymään aurinkoiselle terassille!

Vastaanottomme yhteydessä on osittain katettu iso terassialue, jossa nauttia virvokkeita ja pientä purtavaa hyvässä seurassa auringonlaskun laskiessa silmien edessä. Suosittua terassialuetta on laajennetaan entisestään keväällä 2024 

Vastaanoton ravintolassa A-oikeudet. Vitriinissä saat lisäksi pientä makeaa ja suolaista purtavaa, kahvia, teetä ja muita virvokkeita. Kaudella 2024  ravintolastamme saa myös erilaisia pika-ruoka-annoksia ja kevyempään nälkään salaatteja.

Karaokea ja esiintyjiä

Terassialue tarjoaa mahtavat puitteet kesän tapahtumille ja esiintyjille - viikonloppuisin terassialueella on esiintyjiä ja karaokeakin pääsee laulamaan säännöllisesti. Päivitämme tapahtumat ja esiintyjät TAPAHTUMAT-sivuille. Terassi on suosittu illanviettopaikka, jonne myös paikalliset tulevat viihtymään. 

Välinevuokrausta ja aktiviteetteja

Vastaanotosta saat lainaan ilmaiseksi pelivälineitä, lautapelejä, polkupyöriä tai voit vuokrata kajakin, soutuveneen,  sub-laudan tai sähköpotkulaudan. Vastaanotosta varataan myös tilaus-saunavuorot. Vastaanoton välittömässä läheisyydessä on mm. koira-aitaus, minigolf rata, beach-kenttä, lasten hiekkalaatikko ja uusi nuotiopaikka.


UUTTA!  

Meiltä saa nyt ruoka-annoksia!