Varaus-ja peruutusehdot


Majoitusvuorokausi 

Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00. Ennalta varattu mökki pidetään varattuna vastaanoton sulkemisaikaan saakka, ellei myöhemmästä saapumisesta ole erikseen sovittu. 

Varauksen peruuttaminen 

Varaus tulee peruuttaa heti, kun asiakas on estynyt saapumasta. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin edellisen päivän iltaan kello 18.00 mennessä, perimme täyden korvauksen yhdeltä vuorokaudelta.

Saapumatta jättäminen 

Leirintäalueella on oikeus periä asiakkaalta varatuista palveluista täysi hinta. 

Henkilömäärä 

Mökissä suurin henkilömäärä on sama kuin vuoteiden määrä. 

Lemmikkieläimet 

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Lemmikkimaksu mökeissä ja aitoissa on 10 € /majoitus 

Häiriökäyttäytyminen 

Mikäli asiakas rikkoo leirintäalueen yleisiä järjestyssääntöjä ja/tai toimii henkilökunnan antamien ohjeistuksen vastaisesti, on leirintäalueella oikeus keskeyttää varaus välittömästi, eikä asiakkaan suorittamia maksuja palauteta takaisin. Varaaja on vastuussa varaamansa mökin kunnossa pysymisestä majoitusvarauksensa aikana. Leirintäalue ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista. Aiheutuneet kustannukset laskutetaan varaajalta. 

Tupakointi 

Tupakointi ei ole sallittu mökeissä, aitoissa eikä yleisissä tiloissa. Luvattomasta tupakoinnista on leirintäalueella oikeus periä lisämaksu 90 euroa siivouksesta yms. syntyvistä kuluista ja haitoista. 

Varausjärjestelmä 

Majoitus voidaan varata varaussivuston kautta, maksu veloitetaan paikan päälle saapuessa vastaanotossa. Osa mökeistä on varattavissa myös Booking.com kautta, mutta suosittelemme omaa varausjärjestelmäämme (edullisempi hinta)

HUOM!

Asunto-auto ja vaunupaikkoja ei pääsääntöisesti ole tarvetta varata etukäteen. Olemme kuitenkin varanneet 10 sähköpaikkaa varausjärjestelmästä etukäteen varattaviksi läheltä vastaanottoa. Meillä on yleensä hyvin tilaa, mutta jos haluat ehdottomasti varmistaa paikkasi ruuhkaikana, voit varata paikan etukäteen. Mikäli tilaa saapuessa on, voi paikan valita vapaasti myös muualta.