Caravan ja Camping alue

Leirintäalueemme pinta-ala on yli viisi hehtaaria. Alue viettää rantaa kohden, ilta-auringon suuntaan. Pengerretyn rinteen vaunupaikkoja ja tiestöä on tasattu viime vuosina, paikoille on hyväkuntoinen tie ja niille on helppo ajaa.  Vastaanottorakennuksen läheisyyteen on tehty uusia matkailuajoneuvopaikkoja. Vaunu-ja telttapaikkoja alueella on 120, joista sähköpaikkoja 80. 

Leirintäalueen rinne laskee alas Pullinlahden rantaan, pieneen Saimaan vesistön lahdelmaan. Rannalle on matkaa 300-700 m majoituksen sijainnista riippuen. Leirintäalueen hiekkarannalla on lasten leikkipaikka ja saunat. Löylyt aamusaunassa arkisin, ja lauantain iltasauna sisältyvät leirintämaksuun.   

Alueella on myös 15 kpl 4 hengen aittaa (sängyt, ruokailupöytä, jääkaappi) sekä 12 kpl 4 ja 6 hengen mökkejä, joissa WC, suihku ja keittonurkkaus. Siirry majoitussivulle ja varaukseen TÄSTÄ

TIEDOTE: Olemme suljettu kaudelta 2023

Vastaanotto & Ravintola

Camping alueen vastaanotto sijaitsee heti alueelle saavuttaessa.

Uudessa vastaanottorakennuksessa on aurinkoinen, osittain katettu terassi, jossa nauttia pientä purtavaa ja virvokkeita (Ravintolassa on A-oikeudet) Ravintolassa ei tarjota ruokaa, toistaiseksi saatavilla vain pientä purtavaa.

Vastaanotosta voit lainata ulkoliikuntavälineitä ja vuokrata mm. sup lautoja, sähkö scootteja tai soutuveneitä. 

Terassialueella järjestetään myös tapahtumia viikonloppuisin

Katso tulevat tapahtumat Tapahtumat sivulta tai Facebook sivuiltamme

Huoltorakennukset

Huoltorakennukset sijaitsevat eri puolilla laajaa leirintäaluetta.

Ylemmän kentän lähellä sijaitsee muutama vuosi sitten rakennettu huoltorakennus, jossa on vessat ja suihkut. Huoltorakennuksessa on myös kemiallisen vessan tyhjentämiseen kaksi tyhjennyspistettä,  puhdasvesipiste, sekä pyykkäystilat ja kuivaushuone. 

Alarinteestä, lähempänä rantaa sijaitsee telttailualue. Sen lähettyvillä sijaitsevat myös isommat vessa- ja suihkutilat, sekä keittiöt ja ruokailutilat. Keittiössä on useita sähköliesiä ja tiskipöytiä. Ruokailupuolella on useita puisia pöytiä ja penkkejä ruokailua varten. Telttailualueen ja vaunupaikkojen välimaastossa on myös isohko grillikatos.

Harmaan veden tyhjennykseen on respan vieressä, huoltorakennuksen edessä maakaivo.

TIEDOTE: Vain yläpihan huoltorakennus on käytössä

Saunat

Camping alueella, rannan läheisyydessä on saunarakennus, jossa on erikseen naisten ja miesten saunat pesutiloineen.

Saunat ovat lämpiminä veloituksetta majoittujille arkisin klo 9-11 ja lauantaisin klo 19-21.

Saunoilta on muutaman kymmenen metrin matka rantaan.

Aivan rannan tuntumassa on myös tilaussauna, joka on majoittujien käytössä tilauksesta. (25 €/45 min) 

Katso aktiviteetit meillä ja lähialueella