Majoitus

Leirintä-alueellamme 2 ja 4 henkilön leirintämökkejä, sekä 4 ja 6 hengen varusteltuja mökkejä. Majoitusvaraukset ja kyselyt sähköpostitse, puhelimitse tai Online-varaussivustomme kautta. Osa mökeistä on varattavissa myös Booking.com kautta. Suosittelemme man järjestelmämme käyttöä, se on myös edullisempi

Majoitus maksetaan paikan päälle saavuttaessa vastaanottoon. (Booking.com varaukset maksetaan etukäteen)

Majoituskortti

Voit tulostaa ja täyttää majoituskortin myös ennakkoon. Se nopeuttaa sisäänkirjautumista paikan päällä. Majoituskortin voi täyttää myös sähköisesti  ja tulostaa tai toimittaa etukäteen sähköpostiimme info@vuohimakicamping.fi. Allekirjoitus pyydetään vastaanottoon ilmoittautuessa.

Tarvitset tiedoston lukemiseen ja sähköiseen täyttämiseen esimerkiksi Abobe acrobat pdf reader ohjelman. Voit ladata sen tästä. Täytä kortti ja tallenna muutosten kanssa. Lähetä info@vuohimakicamping.fi sähköpostiin

Majoitusvaihtoehdot

Aittamökit kahdelle tai neljälle henkilölle 

Pienemmissä aitoissa on sängyt kahdelle. (parisänky tai 2 erillistä)  isommissa 4 hengen aitoissa kerrosänky ja 160 cm parisänky.  Aitoissa on pirtti pöytäryhmä, jääkaappi ja mikroaaltouuni, Aitoissa on sähkövalaistus ja -lämmitys.

Kolme 2 hengen aitoista sijaitsee lähellä vastaanottoa, 2 vähän alempana alueella, joiden lähellä 4 hengen aittoja sekä telttailualue. 

Lähellä 2 hlö:n aittoja ja mökkejä nro 14-18 on huoltorakennus B ja C. B:ssä on suihkut ja wc:t ja C:ssä pyykkitupa, kemsan tyhjennys ja vesipiste, Vieressä caravan-alue ja hiukan alempana grillikatos. Näistä ei myöskään pitkä matka respaan tai  huoltorakennukseen A, jossa on myös suihkut ja wc:t. 

4 hlö aitat nro 19-23 hiukan alempana. Näiden lähellä on huoltorakennus D, jossa suihkut ja wc:t ja keittokatos E, Vieressä on grillikatos ja nämä aitat ovat lähempänä rantaa ja saunoja. Yläpuolelle jää caravan-alue ja alapuolella telttailu-alue. 

Varustellut mökit (wc, suihku, keittotila) neljälle tai kuudelle henkilölle

Mökit sijaitsevat alempana alueella, josta rantaan noin 300 m. Mökit sijaitsevat alueelta haarautuvan tien varrelta. Välittömässä läheisyydessä ei ole huoltorakennuksia.  Tien varrelta lähtee oikopolku rantaan. jonka varrella on yhteiskäytössä oleva laavu, joka sijaitsee rannalla.

Mökeissä on oma wc, jossa suihku, sekä keittotila (ei uunia) Mökit ovat tupakeittiöllisiä. Pienemmissä 1 alkovi kerrossängyllä, ja levitettävä puuvuodesohva tuvassa, isommissa 2 alkovia kerrossängyillä ja levitettävä vuodesohva tuvassa. Mökissä nro 5 on paikat vain viidelle.

Keittotilassa jääkaappi, tiskiallas, kuivauskaappi ja keittolevy. Astiat mökkien  henkilömäärän mukaan, sekä perus ruoanlaittovälineet.

Mökeissä peitot ja tyynyt. (omat liinavaatteet tarvitaan tai voit ostaa kertakäyttöiset 7€/sänky)

Mökkejä on ehostettu keväällä 2024 ja korjauksia jatketaan tulevaisuudessakin. Mökit ovat jo iäkkäitä ja vaativat perusteellisempaa remontointia.


Lisämaksusta Check-Out siivous 20-40 € mökin koosta riippuen, kertakäyttöiset liinavaatteet 7 € hlö, pyyhe 3 €/kpl


Lemmikit ovat tervetulleita ja saavat majoittua suurimmassa osassa majoituskohteita. 

Veloitamme lemmikkiyöpymisestä 20 € siivousmaksun/majoitus