Majoitus

Leirintä-alueellamme 2 ja 4 henkilön leirintämökkejä, sekä 4 ja 6 hengen varusteltuja mökkejä. Majoitusvaraukset ja kyselyt sähköpostitse, puhelimitse tai Online-varaussivuston kautta. 

Majoitus maksetaan paikan päälle saavuttaessa vastaanottoon.

Varauskalenteri avattu!


Majoitusvaihtoehdot

Aittamökit (ilman wc, suihkua, keittotilaa) on saatavilla kahdelle tai neljälle henkilölle  

Pienemmissä aitoissa on parisänky, isommissa on kerrosänky ja parisänky. (parisängyt on erotettavissa erillisiksi)  Aitoissa pöytäryhmä, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Aitoissa sähkövalaistus ja -lämmitys. . Kolme 2 hengen aittaa sijaitsee lähellä vastaanottoa, (1 kpl niistä lemmikkivapaa), 2 vähän alempana aluetta, joiden lähellä 4 hengen aittoja. Lähellä 2 hlö aittoja ja mökkejä nro 14-18 on huoltorakennus B ja C. B:ssä on suihkut ja wc:t ja C:ssä pyykkitupa, kemsan tyhjennys ja vesipiste, Vieressä caravan-alue ja hiukan alempana grillikatos. Näistä ei myöskään pitkä matka respaan eikä huoltorakennukseen A, jossa myös suihkut ja wc:t.  Lähellä myös minigolfit ja respan lähellä olevat aktiviteetit. 

4 hlö aitat nro 19-23 hiukan alempana. Näiden lähellä on huoltorakennus D, jossa suihkut ja wc:t ja keittokatos E, lisäksi vieressä on grillikatos ja nämä ovat lähempänä rantaa ja saunoja sekä yläpuolella caravan-alue ja alapuolella teltta-alue.

Kaikki nämä on ehostettu tai ehostetaan ennen kauden 2024 aloitusta 

Varustellut mökit (wc, suihku, keittotila)  neljälle tai kuudelle henkilölle

Mökit sijaitsevat alempana aluetta, josta rantaan noin 300 m. Ne sijaitsevat alueelta haarautuvan tien varrelta. Välittömässä läheisyydessä ei huoltorakennuksia.. Tien varrelta lähtee oikopolku rantaan. jonka varrella on yhteiskäytössä oleva laavu.

Mökeissä on oma wc, jossa suihku, sekä keittotila (ei uunia) Mökit ovat tupakeittiöllisiä. Pienemmissä 1 alkovi kerrosängyllä, ja levitettävä puuvuodesohav tuvassa, isommissa 2 alkovia kerrosängyillä ja levitettävä vuodesohva tuvassa.

Keittotilassa jääkaappi, tiskiaallas, kuivauskaappi ja keittolevy. Astiat mökkien  henkilömäärän mukaan, sekä perus ruoanlaittovälineet.

Mökeissä peitot ja tyynyt.

Mökkejä on ehostettu ja ehostetaan ennen kauden 2024 aloitustaLisämaksusta Chec-Out siivous 20-40 € mökin koosta riippuen, liinavaatteet 7 € hlö, pyyhe 3 €/kpl