Lemmikit ovat meille tervetulleita!

Vuohimäki -Koiraystävällinen leirintäalue

Lemmikit ovat meille aina tervetulleita asiakkaita. Meillä käy vuosittain paljon nelijalkaisia vieraita ja olemme ottaneet sen huomioon alueen kehittämisessä.

Rakensimme kesällä 2023 vastaanoton läheisyyteen koira-aitauksen, jossa lemmikkejä voi pitää vapaana omalla vastuulla. Aitauksessa on myös Suomen ainoa koirien keppikirjasto

Lemmikit ovat meille lämpimästi tervetulleita myös majoittumaan, ne saavat majoittua kaikkiin mökkeihin ja aittoihin muutamaa mökkiä lukuun ottamatta, jotka olemme varanneet allergisille. Lemmikkimaksu 20 €/majoitusvaraus.

Olemme varanneet vastaanottoon vesikupin, terassilla vieraileville koirille :) ja makupalojakin annamme jos vain sallittua :)


Ohjeita lemmikin kanssa 

Hyvin käyttäytyvät lemmikit on ilo kaikille!

  • Pidäthän koiran alueellamme kytkettynä ja siivoat mahdolliset jätökset. Ethän anna merkkailla rakennuksille tai lähelle terassialuetta.
  • Koira-aitauksen käyttö omalla vastuulla ja valvottuna. Aitauksessa on jätösten siivousvälineet ja roskis.
  • Koiria ei saa uittaa uimarannalla, mutta siitä oikealle lähtee polku, joka johtaa niemekkeeseen, josta koiria voi uittaa.
  • Majoittuessa toivomme, että koira ei tulisi sänkyyn tai se suojataan omalla peitteellä. Ilmoitahan viimeistään lähtiessä, mikäli koira on tehnyt tuhoja, niin katsotaan paikan päällä yhdessä, miten asia korvataan. Se on kaikille helpompi hoitaa niin, eläimet on eläimiä ja vahinkoja sattuu. Omistajan vastuulla on korvata omat tai lemmikkien aiheuttavat vahingot

Tiesitkö että aivan vierestä lähtee myös mahtavat Pihlajaniemen luontopolut koiran kanssa ulkoiluun. Lue lisää Aktiviteetit sivuilta

Tassugalleria

Halutko jättää tassunjäljet galleriaamme ja kertoa käyneesi meillä. Lähetä meille lemmikkisi kuva, nimi ja halutessasi  lyhyt tervehdys kuvatekstiksi.

. Lähetä viesti otsikolla "tassugalleria" osoitteeseen info@vuohimakicamping.fi

Odotamme kuvia

Tassugalleria

Ranskanbulldoggi HEVI

Hevi on vieraillut alueella useammankin kerran ja testannut terassin antimet, kuin koira-aitauksenkin

SINUN LEMMIKKISI

Lyhyt esittelytesti.

SINUN LEMMIKKISI

Lyhyt esittelytesti.

In memorian

BERNINPAIMENKOIRA

Cheerful Black Delilah "Lyyli"  27.10.2015 - 3.8.2023

Lyyli oli vakiovieras, joka valitettavasti menehtyi sairauden voittaessa.

Otamme osaa Lyylin poismenon johdosta :(